Berg van Barmhartigheid coronavirus-maatregelen

Logo default

Onze diensten aangaande de lening op pand, die gezien worden als een essentiële dienstverlening aan de bevolking, blijven bereikbaar van maandag tot vrijdag , telkens van 09u tot 15u30.

Als gevolg van de pandemie, zijn wij echter helaas niet meer in staat om het publiek toe te laten op onze openbare verkopen. Deze laatste zijn enkel nog toegankelijk via  https://www.drouotonline.com/, per aankooporder of telefonisch.

Praktische informatie om deel te nemen aan de verkoop:

 • Aankooporder: Als u het document van aanvaarding van onze verkoopvoorwaarden heeft ondertekend, dan is het mogelijk om ons een schriftelijk aankooporder voor een of meerdere loten door te sturen. U dient daarvoor contact met ons op te nemen per e-mail (ventespubliques@montdepiete.be) of per fax (02/512 38 93) vóór 11 uur op de dag van de verkoop.
  Het aankooporder dient in ieder geval het klantnummer, het nummer van het gewenste lot, de korte omschrijving en / of het gewicht te vermelden, evenals het aangeboden bedrag exclusief  de verkoopkosten.
   
 • Telefoon: Als u het document van aanvaarding van onze verkoopvoorwaarden heeft ondertekend, dan kan u ons vragen u telefonisch te contacteren voor een of meerdere loten. U dient daarvoor contact met ons op te nemen per e-mail (ventespubliques@montdepiete.be)  of per fax (02/512 38 93) vóór 11 uur op de dag van de verkoop. Deze aanvraag dient in ieder geval het klantennummer, het telefoonnummer waarop u bereikbaar zult zijn, het nummer van het gewenste lot, de korte omschrijving en / of het gewicht te vermelden.

  De Berg van Barmhartigheid draagt zo goed mogelijk zorg voor uw aankooporders en uw aanvragen om gecontacteerd te worden per telefoon. Onze instelling kan  echter niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele ontbrekende vermeldingen of problemen met de communicatie. Zo kan de Berg van Barmhartigheid bijvoorbeeld niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten van de koper bij het vermelden van zijn klant of telefoonnummer of zijn e-mailadres
   
 • Online: Het is tevens mogelijk om deel te nemen aan de verkopen via de site https://www.drouotonline.com/ . U dient zich dan voor 6 uur 's morgens van de dag van de verkoop te registreren via deze website. 
   
 • Vragen over één of meerdere loten: Indien u een vraag heeft over één of meerdere loten, neem dan gerust contact op met een van onze experts op 02/545 77 12.


 

Hoe kan ik mezelf in het algemeen beschermen? 

Volgend gedrag helpt de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen:

 • Houd een afstand van minimaal 1M tot 2M
 • Was uw handen vaak gedurende tenminste 20 seconden met water en zeep. Als zeep en water niet beschikbaar zijn, kan een alcoholische gel worden gebruikt
 • Raak uw ogen, neus en mond niet aan met ongewassen handen
 • Vermijd contact met zieke mensen
 • Blijf thuis als je ziek bent
 • Bedek uw mond en neus volledig wanneer u hoest of niest. Gooi gebruikte papieren zakdoeken in de prullenbak.
 • Reinig en desinfecteer veelgebruikte objecten (pennen, telefoons, handgrepen en andere oppervlakken)

 

Maatregelen coronavirus van de Stad Brussel