Onze verkopen worden hervat met een speciale verkoop op 18/9...

Logo default

Onze veilingen hervat zullen worden met een speciale verkoop op zaterdag 18/09 gevolgd door een thematische verkoop op dinsdag 21/09. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.   

De catalogi zijn online beschikbaar op onze website.

De speciale verkoop op 18 september bevat uitzonderlijke loten zoals prachtige Rolex polshorloges, schilderijen, handtassen van bekende merken (Delvaux, Chanel, Cartier, enz.), bontjassen, kristallen vazen, enz. en natuurlijk schitterende juwelen. 

De thematische verkoop op 21 september bevat tafelgerei (zilver, verzilverd of roestvrij staal), Chinese lakpennenhouders en juwelen.

We kijken er naar uit om u opnieuw te verwelkomen in de veilingzaal. Er zijn 4 manieren om op elk van deze twee verkopen te bieden: ter plaatse, online via het Drouot Digital platform, per kooporder en per telefoon.  

Het bijzondere aan de verkoop van 18/09 is dat men vooraf een afspraak moet maken (telefonisch op 02/512 81 83 of per e-mail op administratie@bergvanbarmhartigheid.be) om de tentoonstelling van de loten te komen bekijken alsook om toegang te krijgen tot de zaal tijdens de verkoop. 

De tentoonstelling van de loten van de verkoop zowel als de veilingzaal op dinsdag 21/09 zullen vrij toegankelijk zijn, zonder afspraak.

Alle praktische details voor de verkoop op 18 september vindt u hier (ook hoe u een afspraak kunt maken).

Evenals alle praktische details voor de verkoop op 21 september hier

We kijken er naar uit u opnieuw te mogen ontvangen.