COVID-19

Content
Content

SPECIALE EN TIJDELIJKE MAATREGELEN - COVID-19:

OM ONS ALLEMAAL TE BESCHERMEN, ZIJN DE VOLGENDE MAATREGELEN GENOMEN, DIE IN ONS HELE GEBOUW GELDEN:

 • Het dragen van een masker dat de mond en neus bedekt is verplicht.
 • Om u te helpen een afstand van ten minste anderhalve meter tussen u en anderen te bewaren, zijn er markeringen op de grond aangebracht en/of borden geplaatst die u vragen een welbepaalde weg te volgen.
 • Een desinfecterende gel staat ter beschikking om uw handen te ontsmetten.

 

VOOR DE VOLGENDE DIENSTEN EN LOKALEN ZIJN AANVULLENDE EN AAN ELKE SITUATIE AANGEPASTE MAATREGELEN GENOMEN: 

VERPANDINGEN  - NIEUW PAND & TERUGNAME VAN EEN PAND: 
Toegangsmodaliteiten tot de lokettenzaal om een waardevol voorwerp te laten schatten om een lening te bekomen (dienst inpandgeving) of om een verpand voorwerp terug te halen (dienst teruggave):

 • Onze openingstijden zijn aangepast. Hier vindt u alle informatie.
 • Er worden maximaal 20 klanten tegelijk in de lokettenruimte toegelaten.
 • Voorwerpen die nauwkeurig moeten worden onderzocht, worden vóór expertise gedesinfecteerd.

 

VERPANDINGEN - BEHEER VAN UITSTAANDE LENINGEN: 
Voor het beheer van uw uitstaande leningen (betaling van rente, verlenging van uw lening, enz.) is het niet nodig ter plaatse te komen. Dit kan op afstand worden gedaan op één van de volgende manieren: 

 1. Bel 02 512 13 85 of stuur een e-mail naar administratie@bergvanbarmhartigheid.be om het te betalen bedrag te kennen/controleren en de vervaldatum.
 2. Maak dan een overschrijving, met vermelding van uw naam, voornaam en het betrokken klantennumer in het veld "vrije mededeling" van uw overschrijving (rekeningnummer: BE74 3701 2367 6707 - BIC code : BBRUBEBB).

 

VERKOOP EN TENTOONSTELLINGEN VOOR VERKOOP: 

Toegang tot de veilingzaal en tentoonstelling van de te verkopen loten

GEWONE EN THEMATISCHE VERKOPEN OP DINSDAGEN: 

 • Tentoonstellingen van de loten in de openbare verkoop zijn vrij toegankelijk voor het publiek van 10.00 tot 12.00 uur zonder voorafgaande afspraak (maximum 25 personen per keer).
 • De veilingzaal is vrij toegankelijk voor het publiek zonder voorafgaande inschrijving (50 personen maximum).
 • Aankooporders en verzoeken om te worden opgebeld op de dag van de verkoop, kunnen ook ter plaatste worden gedaan (loket 12). (Indien u liever niet ter plekke komt naar de veiling, is het nog steeds mogelijk uw verzoeken telefonisch, per e-mail of fax in te dienen vóór 11 uur op de dag van de verkoop. U vindt alle informatie hier.) 

SPECIALE VERKOOP OP 18 SEPTEMBER:

 • De tentoonstelling van de loten in deze verkoop is uitsluitend op afspraak toegankelijk van dindag 14 september (van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur - laatste toegang om 14.30 uur) tot zaterdag 18 september (van 9.30 tot 11.30 uur - laatste toegang om 11.00 uur). De tijd in de expositiezaal is beperkt tot 30 minuten per klant. Om een afspraak vast te leggen, bel 02/512 81 83 of stuur een e-mail naar administratie@bergvanbarmhartigheid.be
 • Indien u ter plekke wenst deel te nemen aan de veiling, gelieve telefonisch contact op te nemen op het nummer 02/512 81 83 of een e-mail te sturen naar administratie@bergvanbarmhartigheid.be, of dit ter plaatste vast te leggen op voorhand (loket n°12). 
 • Aankooporders en verzoeken om te worden opgebeld op de dag van de verkoop, kunnen ook ter plaatse worden gedaan (loket n°12). (Indien u liever niet ter plekke komt naar de veiling, is het nog steeds mogelijk uw verzoeken telefonisch, per e-mail of fax in te dienen vóór 11 uur op de dag van de verkoop. U vindt alle informatie hier.
 • Deze verkoop zal ook online plaatsvinden op de site Drouot Digital. Vergeet niet om u vooraf te registreren op de (uiterlijk om 6 uur 's morgens op de dag van de verkoop). Er is geen extra commissie.

 

FREDDY THIELEMANS TENTOONSTELLINGSRUIMTE:

Als gevolg van de pandemie, is deze ruimte voorlopig slechts voor een gelimiteerd aantal personen beschikbaar (30 personen max. per keer). Om wachtrijen te voorkomen, raden wij u aan een afspraak te maken. U kunt alle informatie hier vinden.